Monavie

Monavie
Jus Monavie

Monday, August 24, 2009

Lirik Lagu Seumur Hidup - Dafi

Lirik Lagu Seumur Hidup - Dafi



Bermula dengan senyuman menjadi daya tarikan..
lalu hati memaksa..
mendekati dirinya..
sedikit demi sedikit aku semakin tertarik...
hinggalah tanpa sedar..
ku dalam kawalannya..

Diri ini dah tak bisa lari..
diberkas untuk dihadapkan ke mahkamah cinta..

c/o

Yang arif izinkanku membuat pengakuan..
bersalah ke atas semua
tuduhan yang disabitkan

Tak guna peguam bela
kerana cukup nyata kujatuh cinta dengan
niat maka hukumlah ku
bersamanya seumur hidup..

Aku rela dipenjara di dalam sangkar hatinya..
walau seribu tahun pun rasanya tak cukup..
setelah lama mencari pasangan di sanubari..
kini sudah terjumpa.. dan dialah orangnya..

Lirik Lagu Seumur Hidup - Dafi

9 comments:

are-jar cute said...

abg ne encem lah.....lau blh nak jadi awek blh....jangan mrh cume gurau saje....and lau blh nak no phone blh x....plzzzz.....

baby said...

hye!!!!nak berkenalan blh x....abg ne encem sgt x kan x de awek kot....

hanis said...

hai bang dafi.sy suka ngan suara bang dafi power

ilah/ku nor said...

hye!!leh brkenalan?..suara awak power giler..leh saya jadi adik agkt awak??

ilah/ku nor said...

nak email ngan 6ber phone awak leh x??awak ensem la,saya lihat awak di suarasa kt stadium darulaman...

ilah/ku nor said...

email sebenar saya (kunor.fadhilah@yahoo.com)..

husnacute said...

hai abang dafi blh berkenalan
???

husnacute said...

mail saya ialah husna.cute43@yahoo.com

alfieyanti said...

abg dafi...blh add saya di azyan_gal@hotmail.com

Favourite Topsites List - Add url webcounter My Top Site World Top Sites Malaysian Topsites - TopMalaysia.OrG Clicky Web Analytics My Topsites 50 Fuiyoo Portal Blog directory Hihera.com Page Rank Check