Monavie

Monavie
Jus Monavie

Saturday, August 1, 2009

Lirik Lagu Jangan Nakal - Alif

Lirik Lagu Jangan Nakal - Alif



Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Chorus
Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan

Diriku untukmu

Semua tahu kau milikku
Semua tahu ku cintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Ulang Chorus

Bukan aku terlalu
Mengawal sikapmu
Ku hanya terlalu
Terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih
Jagakan kamu
Ku cintamu
Kau cintaku

Ulang Chorus 3X

Diriku untukmu
Diriku untukmu

Lirik Lagu Jangan Nakal - Alif

32 comments:

gothix babiey lolita said...

kenak muka kau jaik gilak??????kacak gik muka nenek aku......

kamalfirdaus77 said...

Best la lagu ni..tapi cume muke penyanyi tu ubahla skit.

Anonymous said...

lagu ney best ar....menarik lorh....

Anonymous said...

lagu best tapi tlong tkar image

Anonymous said...

lagu best tapi tlong tkar image bruk la...

Anonymous said...

lagu nie best.....
sal pnyanyi tue,x kisah arh...
janji.......lagu nie best......

Anonymous said...

errmm..
bezz arh lagu neyh..
i soooo love thizz s0ong..
muaxx..
x baek laa..
ckp mke org cm gtu..
mke krang tu..
go to hell la

aqRETROGURLZ said...

hm ..
i love sgt2 dis song !
song nie my boy bg kt i !

feezah said...

lagu nie mmg best!!!
layannnn.....

Anonymous said...

lagu nie mmg shedap giler....
suker2...
hehehehe....

miera said...

best btol lagu nie..lirik nye menarik prhatian aq ar

miera_sepang said...

ubahla ckit image tu..bruk btol aq tgok..

arques said...

memula aku dgr lagu ni tetiba jer terpkir, eh ada jgk lagu cmni ek. tp brape kali dgr syok plak. kire bole layan lar...

p/s: org swuh komen lirik lagu bg la komen bebetul. apsal korg hentam tang muke pnyanyi ni lak??

norazilah binti mohd rapi said...

best ny lagu nie.sy sk sngt tp lain cikit lh tp ok gak.
apa lah korang ni tak baik ckp muka org sedar lh cikit muka korang tu klu x pun cermin muka dulu

hafizzah said...

ok ape muka alif tuh.. korang nak dia muka dia mcm mn lagi...?? ape yg tak kene ngn muka dia?

Anonymous said...

sampei juak gigi ya!....sikboh jak senyum besar lebar...malu na aku nangga....

Anonymous said...

sedap lagu tpi mimik muka ngan style rambut 2 ubah ye

Anonymous said...

lagu nie sebena nye x bes pown

L.A.D.I.E.S.H.A.R.M.O.N.I said...

lagu ni best siot..lirik pon cntik jeh.. image? ok je aku tgk..ensom pe..tgk lam gmbr watpe..tgk real ah! aku dh tgk/nangga muka dia face 2 face..bapak ensom siottt!! yg korg giler ngutuk wtpe..bru tgk pic je pun..hahaah!! xbley blah ah korg nk ngutuk imej die..g jmpe dia face to face dulu ah bai..~

Salahuddin said...
This comment has been removed by the author.
Sy Farid said...

lagu ni memang sesuai ngan situasi aku...

Sy Farid said...

korang ni tak baek kutuk muke die...macam lah muke korang tu hensem sangat...beruk pun lagi hensem dari korang tau...

ilah/ku nor said...

syoknya lagu nie..saya minat la,orgnya endsem juga..saya pernah jmpa awak di suarasa kt stadium darulaman..ni email saya(kunor.fadhilah@yahoo.com)

Sy Farid said...

nak wat ape e-mail ko baek x yah

Anonymous said...

spe korang r..nk kutok
ciptaan tuhan..
muka ensem ati busuk
buat ape..owg sruh komen
lagu bkn muka..nauzubillah
pape pon lgu die bezz gak..

Anonymous said...

ish ish..pada yang suka judge penampilan urang dari segi kecantikkan muka tu tolonglah sedar dikit..macamlah kamu tu diciptakan sempurna..tiada ada satu benda pun di muka bumi ini yang sempurna melainkan Allah..Kalaupun muka tak encem tapi hati dia encem dengan keimanan lagi bagus.Nanti kalau kamu sendiri yang rasa di kutuk begitu, korang tau lah bagaimana..Keadilan tetap ada..Wassalam

Anonymous said...

LAGU NIE BEST GILER..............................

Anonymous said...

ADIK SAUDARA GUA BARU UMUR 3 TAHUN DAH HAFAL SKRIP LAGU LU..... CAYALAH............. GEMPAK DOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

bole..tahan lagu lu bro..'cuma image tu tukar sikit..pendek sikit la rambut tu..gaya orait..see u bro

Anonymous said...

dah ciptaan tuhan korang nak ejek pesal,kacak pe.lagipun lagu dia best pe

Anonymous said...

lagu ney comel sgt!!!ske dgr.....=D

pain said...

tak ya repot2x. bukan dia minta pun muka dia camtu. lau boleh dia nak juga jadi yg paling hensem kat dunia ni.

anyways. nice song. kamu jangan nakal bah.

Favourite Topsites List - Add url webcounter My Top Site World Top Sites Malaysian Topsites - TopMalaysia.OrG Clicky Web Analytics My Topsites 50 Fuiyoo Portal Blog directory Hihera.com Page Rank Check