Monavie

Monavie
Jus Monavie

Friday, January 9, 2009

Lirik Lagu Situasi - Bunkface

Lirik Lagu Situasi - Bunkface



Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

Lirik Lagu Situasi - Bunkface

29 comments:

Anonymous said...

muka sial

Anonymous said...

babi pulaktu

Anonymous said...

123

Anonymous said...

lagu ni mmg bes gler....trskan wat lgu yg bes

Anonymous said...

tak baik r korang kate dorg mke babi...korg 2 mke cntk ngat k?????tah2 sme je mke korg 2

Anonymous said...

Iskh!!! Lu bikin gua panaslah... Kalau lu berani nak leave comment macam tu, lu berani tunjuk mukalah... Pukimak betul!!!

Anonymous said...

sam poyo giler babi ar.........korang ingt da top nk bjet lak ko..........sumenya x leh arap..........nk kuasa je th..

Anonymous said...

wei...korang igat bgOs sgat..xbaek taw ckp die org cm 2..

Anonymous said...

wei,,
korang mulut kasi jaga ckit leh x
kata org dia yg lebih
diorg yg babi ker ko?
jelous pu ada batasnya
jgn belebih
BUNKFACE keep on rock!!!
jgn lyn org yg mcm sampah 2
lgu u all mmang the best..

Anonymous said...

tak baik tau korang cakap macam tu kat kumpulan bunkface ... saja saja dpt dosa tau.........

Anonymous said...

RELEKS KAWAN2.. JANGAN MARAH2.. KITA KENA SUPPORT INDI BAND NIE.. LIVE IT STRONG K.. ANYWAY, THANK TO YA ALL, SUPPORT OUR BAND K..

Anonymous said...

da la wei mengutok owg...no ones perfect ma. . . remember ya. . .

Anonymous said...

alaa...
da la 2 mengutok owg...
no ones perfct ma. . .
remember diz ya...

Anonymous said...

bpak sial nyewk kate owag gytuh..kowang tuh mke cam kmpang..
soowweehh arrr kalu sapee yg trsewkk..muah..drie meny kontan

Anonymous said...

i love u bunkface... korang ni x baik cakap cam tu masuk neraka tau.. kalau lah kau nampak dosa masti kau x kan buat dosa... but do all the best kumpulan bunkface ..x yah dengar cakap org yg mengutuk awak tu biar dia org yg dapat dosa tapi kumpulan bunkface janji dengan saya terus berjuang dan berjuang last say i love u..... dont worry about what are they says do all the best promisse...

Anonymous said...

promisse

KL gURl said...

Bjeyt arh lu..
Gbg ah kau blgak cam da top giler..
Muke diorg tu x ah ensem tpiew ley kter k lah..
hey bunkface!I luv ya!
Dont care about what the shit said keh!
btw,gud job!
Love,KL GURL

Anonymous said...

Ni la masalah budak2 melayu skang.tgk org lain lebih sket,nak busuk ati,kutuk2 mencarut2 pulak tu.x malu ke?support la band indie.melayu pulak tu.sape nak support melayu kalau bkn kita org melayu ni?i'm proud with indie band coz they're independent! bkn mcm artis lain,sume nganga je tggu kene suap.apa pun tak reti.

Anonymous said...

fuck

Anonymous said...

lagu bunkface semuanya best...selalunya manusia akan tersilap.. biasa zaman skrg...tersilap kiss.tp sbg artis kena la jg tingkah laku. so jgn nak kutuk bunkface lebih2.enjoy....gopeng butterfly

Anonymous said...

muka sam nie mcm bekas kenalan aku la.... u best the world

aien comell said...

lu org igt mke lu org da ckop encem r nk ktok2 kump.bunkface!!!!klu mke lu org encem xpe Rrrr gk..klu mke mcm mngkok jmbn xyah nk batak rrrr....lu org ad jeles ke ngn kump.bunkace???????

Anonymous said...

wei!phl ni!kalu x mint bunkface sudah lah....x yahlah nk kutuk2...ade ke dorg kacau idop ko!

yang tengah dengar lagu bunkface. said...

apakah maksud revolusi itu, wahai ahli kumpulan BUNKFACE?

dq_bangkai said...

masing2 mulut cam sial...pukimak atok korg x ngajar kepale abah ko!

Anonymous said...

macm sial je kutuk2 kmpulan melayu, aku yg xpnah ske indi band n kump endon len pon bley ske beb psal psembahan dorg kat dtaran merdeka ri2.. chaiyok BUNKFACE!!!

Anonymous said...

kepada "yang tengah dengar lagu bunkface" revolusi tu maksudnya perubahan...myb perubahan dari segi mentality or fizikal_aKuBuDaKcutE_

Anonymous said...

sam ko buat x tau je kmen drang... drang 2 orng sewel...apa pn gua doakn bunkface terus hidup.. hidup inde hidp bunkface...janji belanja aku main futsall sudeh....

Anonymous said...

i minat giler kat korang tau...lagu lu org best bangat ler..gud luck dlm industri muzik...pic no world$$$

Favourite Topsites List - Add url webcounter My Top Site World Top Sites Malaysian Topsites - TopMalaysia.OrG Clicky Web Analytics My Topsites 50 Fuiyoo Portal Blog directory Hihera.com Page Rank Check